Las Vegas
0

Cristiano Ronaldo u snažnim muškim rukama

Sarajevo-x.com
Portugalski fudbaler i poznati trendseter Cristiano Ronaldo trenutno se odmara u Las Vegasu, gdje uživa u pažnji koju mu pružaju stanovnici u 'gradu grijeha', piše Daily Mail.

Poznati portugalski fudbalski as koji je ovih dana u centru pažnje sportske javnosti zbog transfera u Real Madrid 'teškog' 94 miliona eura, veliku pažnju dobija i od američkih obožavateljki koje ga u stopu prate po tamošnjim barovima i noćnim klubovima.

Iako veliki zavodnik, na bazenu jednog luksuznog hotela Ronaldo se zabavljao s muškim društvom, a za relaksaciju su naručili i specijalnog masera, također muškarca, što je iznenadilo upravu hotela budući da su djevojke maseri inače mnogo traženije.

No kako Ronaldo, bivša zvijezda Manchester Uniteda, ne može dugo ostati neprimjećen, paparazzi su brzo saznali za izležavanje na bazenu te su napravili par brzinskih fotografija prije nego ih je osiguranje zamolilo da se udalje.

Cristiano Ronaldo je prije nekoliko dana 'zaglavio' i sa bogatom američkom nasljednicom Paris Hilton, a svijet su obišle fotografije na kojima se Hiltonova očito nabacuje slavnom Portugalcu. No, već sutradan Ronaldo je napustio Los Angeles i otišao u Las Vegas gdje je navečer viđen u zagrljaju s nepoznatom djevojkom.