Popularni Irac
9

Colin Farrell: Zbog plesa i kožnjaka sam umalo postao pjevač

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Irski glumac Colin Farrell nedavno se pohvalio kako je kao mladić stalno nosio kožne jakne i kako je tada volio ples. Pričao je o svojim talentima i istakao da je zamalo postao član nekog benda.

"Kad sam bio mlađi volio sam plesati. Iako sam bio amater, svaki klub je bio moj", kazao je kroz smijeh Colin dodavši da su ga upravo u klubu vidjeli momci iz grupe Boyzone te ga pozvali na audiciju.

Istakao je da su pohvalili njegov ples i kožnjak koji nosi te su mu ponudili mjesto u bendu ukoliko bude dovoljno dobar na audiciji.

"Ko zna šta bi se sa mnom desilo da sam tada prošao audiciju. Kad sam tek došao na audiciju, počeo sam pjevati pjesmu 'Careless Whisper' te je to veoma loše zvučalo. Zamolili su me da ponovim pjesmu, mislili su da će drugi put zvučati bolje", s osmijehom govori Colin.

Članovi grupe su ga saslušali i drugi put i onda se pogledali međusobno i šutjeli. Zatim su mu rekli da može ići i da će ga zovnuti nakon audicije koja je bila samo paravan za medije jer je po planu trebao odmah upasti u grupu.

"Zatim su me nazvali i kazali mi kako misle da mi pjevanje baš i ne ide i kako možda nisam pravi izbor za njih", zaključio je Colin dodavši da se on stigao čak i fotografisati s grupom kao član postave, ali da su te fotografije, kao i njegova pjevačka karijera, neslavno propali.