Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi ti nista shvatio nego si se zamjerio Jay Z-u koji je Rihanin menadzer.Da nisi izgladio stvar karijera bi ti bila gotova,Pizdo.
Ma bravo, Šerlok. Ljudi, dajte covjeku Nobelovu nagradu, ovo otkrice je vaznije od otkrica pencilina -_-
Manchmal, aber nur manchmal, haben Frauen ein kleines bißchen Haue gern. Manchmal, aber nur manchmal, haben Frauen ein kleines bißchen Haue gern.
Konjusino, nije RIhanna bjelkinja da bui se Kunta Kinte okretao ko propeler u grobu što je ovaj tuče, već je crnkinja isto ko i on ! Zapamti, CRNKINjA ! i Nema šta da se KK okreće u grobu što svoj svoga šakama potkači.
koji morbid hahahah
hahahaha, smiješan si frajeru i hoće li ovo oni spominjati do kraja naših života ???
beats by chris
cujj skontao... zar si tako brzo napredovao hehheh
ma takvi nikad ne shvate, mogu samo glumiti
naslovi*
HAJD MOLIM VAS, ETO MOLIM VAS, NEMOJTE BUKVALNO PREVODITI ENGLESKI JEZIK, DA NE BI NAZIVI BILI RETARDIRANI POPUT OVOGA, HVALA!
kod nas je normalno ako pogaca nije vruca kad se vratim iz kafane da cu zenu i djecu postrojit i maltretirat u 3 ujutro
Opet se djevojke lože na njega! Ne smeta ponekad pleska - izgleda! :S
trebalo ti 52 sedmice da to skontas??? auuuu radosaveeeeee!!!
jesi odlezo sta keru?!
BLJAK