Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Ashley, tupane!
najjaca treba
nevjerovatno lijepa i prirodna..ne samo da privlaci paznju muskarcima,vec i zenama..a Ashley,ispao levat pravi pravcati,jos mu je prije konacnog razvoda oprostila prevaru nekoliko puta..to je tako kad je mozak na pogresnom mjestu Ashley..
U trenutku nepaznje skoro joj je ispala dojka...
a poderali biste vi svakog.. samo ne mozete
Jebb//o bi je tu ispred sviju !
podero bi je ko avaz
Cheryl je zaista prekrasna djevojka; za moj pojam, i najljepsa u svijetu show biza, stoga mi nije jasno zasto joj je potrebno da na jednu ovako svecanu manifestaciju dodje raskopcana kao prostitutka. Sistem vrijednosti otisao u p.m.
kakav ashley, veci ja je*ac od njega
Ne vidi joj se ben na guzi.
Belo, oko mene sve je belo sat na ruci, kosulja, cipele, odelo na celo, stavljam prst na celo glava mi aterira i drhti mi telo Hej sta je meni sto ja idem uvek drugoj zeni hej stani malo ni do jedne tebi nije stalo Zrelo, nekad razbilo se celo na milion delova na tanko i debelo smelo, nekad otiso sam smelo i od prave ljubavi stvorio obelo