Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja Cara, gdje ćeš to izjaviti?! Sad će te prosječni Balkanci razapet' i sprdat' se s tvojom depresijom, nazivati je narkomanijom i sl. Ovdje ti je sramota biti u depresiji iako je 90% stanovništva depresivno, ali ššš, o tom se ne priča. Imati rak nije sramota, ali mentalne tegobe jeste.
I ne samo to, tetovirana kurva se još i slika gologuza za novine! ( napisaće polupismeni komentator jednom rukom jer mu je druga 'zauzeta ).
Bge^
ma ja bila depresivna dok se nije bubnula..: Ćuna je lijek a ne marihuana xD
Ženska ima premoćne obrve.
Mala moja evo tvoga blente, iz ludnice nosi dokumente
Ta ti je dobra , a ima ona Evo mene i moga Šarova , on sa lanca , a ja sa biroa.
...interesantno je to. u aušvicu nisu patili od depresije. a sa "zlatnm kašikicom" u ustima te depresija, te smisao bitka, te ovo, te ono...
Hmmm niš nisam skonto ocam
Vecu glupost i besmislicu odavno nisam procitao.
pa kako se i ne htjela ubiti kad živiš u grijehu i dan i noć, ostavi obožavanje šejtana a obožavaj Allaha i bit ćeš ko nova in sha Allah i nije tebi još dobro, nije sigurno. kome je šejtan donio dobro??
Ko joj uze?
Andreja Pejic je za nju izmislila ljepotu.(i zenstvenost 😄)
@MPower Ti bas imas potrebu da svoje misljenje dijelis sa mnom?
Idite na google.com ,kucajte cara delevinge cocain i eto depresije :)
neki dan o njoj pisete kako je sretna i da pored kesa zivi s cimericama. ko sada laze ? klix novinar ili klix novinar? kuku-lele 😂
prostri ti serdžadu i bit će sve dobro