Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nju niko nije nikad ni pitao da se uda! javna tajna da skace sa jednog na drugog muskarca,nemoralna zena i ona bi jos da se uda ali posto jos niko nije pokazao inetersovanje,eto njoj se ne zuri....jao suplje price majko mila....i kao ne razmislja o tome,ma malo morgen,svaka zena bi htjela da ima dobrog partnera,dobrog muza sa kojim ce joj biti lijepo,ko kaze da to nije tako vjerujte da laze!
@Jedi knight Seljacino glupa. Mogu misliti koji si kompleksas od kojeg bi svaka treba pobjegla. Jado jadni ti se u zivotu ovakvom tipu cure neces pribliziti... Da ti hoce tako neko o mami ili sestri pricati zacepio bi ti kretenu!
kako ces se ti udati kada sama kazes \"radi dobrog k.u.r... ces otputovati bilo gdje\"!
ja, ona i maticar, nista vise