Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LEGENDA!
Bruce Springsteen je jedna velika legenda i veliki humanista i zajedno uz pearl Jam jedan od največih boraca za pravdu. O njegovoj muzici netreba previše trošiti riječi. Dovoljno je pustiti bilo kojinjegov cd iu uvjeriti se u kvalitetu, snagu i energiju koju nam šalje.
Svaka cast legendo. Sve su u pravu.
Bravo za sve umjetnike koji rizikuju da izgube dio publike zbog javnog iskazivanja vlastitog svjetonazora i stava. Dovoljno da je objavio Born to run. Socijalnim angazmanima pokazuje zasto je The Boss.
POZDRAV ZA MOG OMILJENOG PJEVACA i ZA DR.ZOKU