"Probno iskustvo"
28

Brooklyn Beckham ponovo postao meta ismijavanja, ovaj put je razlog njegova nova "profesija"

N. O.
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Najstariji sin Davida Beckhama, Brooklyn, ponovo je ismijan na društvenim mrežama, a ovaj put je razlog njegova nova "profesija".

Brooklyn Beckham je nemilosrdno ismijan na internetu nakon objave snimka na kojem su on i njegova supruga sarađivali s magazinom Vogue te njihovu ekipu "pozvali u svoj ormar" i otkrili svoja omiljena modna izdanja.

U prilogu Brooklyn dijeli svoje najbolje savjete za pronalaženje savršenog vintage trapera i analizira izgled svoje supruge Nicole Peltz te pojašnjava šta mu se najviše dopada.

"Volim farmerke visokog struka", kaže ambiciozni kuhar na TikTok snimku.

"I volim lijepu usku košulju. Volim visoke čizme - mislim da su vrlo seksi. Mala Matrix jakna - sviđa mi se!", naveo je.

Na zvaničnom TikTok profilu Voguea uz video su napisali: "Moglo bi se reći da se Brooklynu Beckhamu sviđa stil Nicole Peltz Beckham. Stvarno mu se sviđa. Kao što se vidi u najnovijoj epizodi #vogue7days7looks."

@voguemagazine You could say that @brooklynbeckham loves @nicolapeltzbeckham’s style. Like, really loves it. As seen on the latest episode of #vogue7days7looks ♬ original sound - Vogue

Kako je snimak ubrzo po objavi postao popularan, zbog svojih komentara i naizgled uloge stiliste svoje supruge, Brooklyn je optužen za "stalno igranje novih karijera".

"Da li je ovo Brooklyn Beckham ... Brooklyn Beckham, kuhar, fotograf, izvanredni stilista", glasio je jedan u nizu sličnih komentara

"Čovjek glumi drugu karijeru svake druge sedmice", izjavio je drugi, dok se treći našalio: "On radi besplatno probno iskustvo svega."

Brooklyn je tokom godina ostvario nekoliko različitih karijera, a kulinarski videi su bili njegova najdugotrajnija strast, iako se čini da još uvek nije pronašao posao iz snova.