Beckhamovi u ljubavnim jadima
2

FOTO / Britanska pjevačica: David i ja nismo imali aferu

Klix.ba
Njihov 13-godišnji brak je smatran jednim od najčvršćih u svijetu show biznisa, no prije nekoliko dana brak Victorije i Davida Beckhama je potresla priča o navodnoj aferi koju je fudbaler imao sa Katherine Jenkins.

Priča o navodnoj aferi fudbalera i britanske pjevačice Jenkins pojavila se u svim medijima u toj zemlji. Iako ju je sve skupa duboko potreslo, Victoria je stala na stranu svog supruga i kaže da ne vjeruje u takve priče.

Prijatelj para je izjavio britanskim medijima kako su i jedno i drugo uzrujani, ali da im najteže pada što njihova djeca moraju prolaziti kroz sve to, budući da su već dovoljno odrasla da mogu pročitati i razumjeti o čemu se piše.

"Cijela priča jednostavno nije istinita, ali mediji ne prestaju pisati o tome. Vicktorija je shrvana", rekao je izvor za magazin Look.

Katherine Jenkins
Katherine Jenkins
Par je dodatno iznerviralo to što je Jenkins cijelu stvar prokomentarisala na Twitteru. Premda je napisala kako sve skupa nema veze s istinom, potaknula je novo pisanje o cijelom slučaju.

"Dragi prijatelji sa Twittera, čula sam neke užasne tračeve o tome da sam imala aferu sa Davidom Beckhamom. Želim da znate da apsolutno negiram takvo nešto i da nikada nisam imala aferu sa njim", napisala je Jenkins.