Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj bjezi pa vi ste mi pojam bili, razocarenje necu se ni udavat
Nemoj bit razocarana,nije sreca para puna vreca.gle mene kokuza sve funkcjonise
ma hej oni su mi pojam bili, dugo skupa, puno djece, bez previse drame
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nebudi tuzan sine,bice zena
Ako si tuzan ti zapjevaj jednom " Ej draga, draga da je srece, bila bi sa mnom ali ti se nece."
Da razmišljaju o djeci, ne bi se ovo ni desilo. Sad ćemo mjesecima pratiti dramu oko skrbništva, Bred i Angelina će suze roniti po medijima, a u tom periodu djeca će se odlično osjećati.
a ko bi reko da ce se razvest...bili s nama u Neumu na moru...fino sve bilo, nikad ne bi reko da ce se svadit...al puno pije...mozda zato...udario po onom sarajevskom ko da nikad pive nije vidio. Reko sam mu ja...ee Brede Brede ne pravi se kuca tako....al hajd svako zna sebi najbolje....sve u svemu zao mi...dobri su nako... : )
Cija djeca, tvoja? njena? ili vaša?
Ima li kakva bolja tema od ove jer je glupost komentarisati njihovu privatnost.Neka mi neko objasni dali je ispravno pricsti o necijoj privatnosti i nisam siguran da ovdje ima i dali je uopce ibilo
...privatnost je ono što ne izložiš kroz medije. a žuta, smetljoidna štampa, ne voli privatnost već upravo "javnost", jer je masa tupava gomila gladna "pikanterija". tome služe "izvori", bilo da su svjesno delegirani od subjekata "javnog interesa", kao svojevrsni mostobran, bilo da su instalirani u subjektovo okruženje kao klasični špijuni.
@commiemarshhal Ne zaboravi da smo i ja i ti dio te mase
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jao kako mi je zao stvarno sam mislila da holivudsaka ljubav u stvarnosti postoji.
ama on je nju ostavio zbog one male iz big bradera...
Ovo je bilo toliko očekivano, da me samo čudi što su se uopšte vjenčavali prije dvije godine..
brad pit poceo pit
no sikiriki, već sutra ćeš naći novu ..
nije mi jasno sto se razvode ako im je shock, kako rekose. prevod je inace super, najvaznije im je zdravlje. aferim klixe
...kad ovi "izvori" razvale patetičnu mahalsku...mislim, oni su se "nepomirljivo razlikovali" pa su sad "velikošokirani" time...mati mila, zakonom zabranit smetljiode.
ali je ipak dobrobit djece na prvom mjestu :-D
Upomoc LIMESA THE OSTRUFFA I MAX BIUNKER HELLPPPP
brad, udaj se za mene :-D
kakva promena misljenja u roku od 15 minuta.....desava se..