Tako kažu holivudski tračevi
0
Brad Pitt potpuno poludio za 21-godišnjom glumicom
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je \"jaše\" može joj govoriti: Who\'s your daddy!
\"takozvani izvor blizak bradu\"???? madr of gad ko vam pise vijesti
http://foxnomad.com/category/site-news/contests GLAS ZA SARAJEVO
Na staro drvo se kalemi mlad pelcer :)
Nego jel\' mala odgovorila ?
Ma stroj je jennifer http://cdn08.film.com/wp-content/uploads/2011/04/Jennifer-Lawrence-5.jpg
Interesuje milione u Svijetu, a očito i tebe osobno, dok se nalaziš na stranici koja o njoj piše, pa čak i komentarišeš istu .!.
preseravanje
Ova Angelina je bolesno naporna! Koga vise interesuje da li je imala jutros stolicu i ko se svidja Bredu, pazi molim te!
Dosadilo i Brad Pitt-u hebat u KOST
haj ne s.e.r.i.t.e
u brad pitta duga k.i.t.a.
holly(rupa)wood demoqurcija
Zar je ovaj portal spao na to da objavljuje traceve kao udarne vijesti? Mother of God.
Hahaha,meni su jos smjesniji ovi koji povjeruju u ovakve clanke.U tih 7 godina koliko su skupa,pa nema tog broja koliko su novinari pisali da se rastaju,da se varaju pa ljudi opet izadju sretni i nasmijani i kazu da se valjaju od smijeha kad citaju neke nebuloze vezane za njih.
Mala je BOOOMBA, evo je, prirodna i neizoperisana ko Andja plastična i anoreksična. http://thechive.com/2010/06/01/jennifer-lawrence-in-esquire-7-photos/
prozivljava covjek drugu mladost,to se desi mnogim muskarcima kad skontaju da se ostariti mora.