Tako kažu holivudski tračevi
0

Brad Pitt potpuno poludio za 21-godišnjom glumicom

Sarajevo-x.com
Holivudski tračevi kažu, pa treba uzeti s rezervom, da je Brad Pitt potpuno poludio za mladom glumicom Jennifer Lawrence (21). Magazin Star piše da ga je mlada zvijezda u usponu potpuno očarala te da zbog toga ima problema i sa nevjenčanom suprugom Angelinom Jolie.

Ako se magazin Star već ne priprema za prvoaprilsku šalu, onda je priča sljedeća: Brad je svakog dana sve zaljubljeniji u mladu kolegicu, a Angelina sve bjesnija zbog toga.

“Brad ne prestaje pričati o tome kako je Jennifer prekrasna, staložena i talentovana”, izjavio je takozvani izvor blizak Bradu.

Bradova opsesija mladom glumicom iz filma “The Hunger Games” izluđuje Jolie, pa mu je rekla da se ponaša u skladu sa svojim godinama i prestane sliniti nad njom, jer mu može biti kćerka, tvrdi izvor.

“Stvar je postala veoma ozbiljna kada je Angelina prije nekoliko dana uhvatila Brada kako piše poruke mladoj Jennifer”, tvrdi izvor te dodaje da je “Angelina potpuno poludjela iako Brad nema ništa konkretno sa mladom glumicom, a i zatražila je od njega da prekine svaki mogući kontakt s njom.

No, neki drugi tabloidi pišu da je magazin Star sve izmislio i da priča nije tačna. Ostaje da se vidi je li Brad stvarno još jednom poludio za Jennifer, ali ovog puta Lawrence, a ne bivšom Aniston.