National Enquirer
0

Bračne nevolje u domu Fergie i Duhamela?

Sarajevo-x.com
Pjevačica megapopularne grupe "Black Eyed Peas" i njen suprug Josh Duhamel navodno imaju probleme u braku, i to samo šest mjeseci nakon glamurozne svadbe.

Prema pisanju National Enquirera zvijezda blockbustera "Transformers" i "Transformers: Revenge of the Fallen" jedva čeka postati roditelj, dok vrckava Fergie izgleda nije baš oduševljena idejom da se odrekne burnog noćnog života.

"Svađaju se i danju i noću, te očajnički pokušavaju riješiti probleme koje imaju. U javnosti ostavljaju dojam sretnog i spokojnog bračnog para, ali iza kamera već se naziru pukotine u njihovom još svježem braku", objasnio je prijatelj glamuroznog bračnog para.

"Josh je tradicionalan muškarac i želi sagraditi vlastitu porodicu, a Fergie se ne čini sposobnom da uspori svoj haotični stil života i ozbiljno razmisli o majčinstvu. Ona je velika zvijezda u svijetu muzike i ima nevjerovatan raspored koji uključuje turneje po svijetu, snimanje novih materijala i održavanje koncerata", otkrio je neimenovani izvor.

"Fergi obožava zabave, a potpuno je opčinjena svojim zvjezdanim statusom. Josh je i dalje lud za njom, ali želi Fergi napokon odraste".

Bivši model Josh Duhamel (36) u nedavnom intervjuu za magazin Woman's Health priznao je kako ga još uvijek fascinira to što je Fergie baš njega odabrala za svog životnog saputnika.