Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjerske recenice iz Kur'ana tetovira i jos ga ljudi podrzavaju.. bogami sejtan sad pravo radi nad ljudima
Da bi poštovao ta "slova što nose težinu svijeta" moraš da živiš u skladu s tim. Moral, etika, porodica, dobročinstvo i sve čime nas On obavezuje. A ne praviti od sebe nakazu i prkositi ljudskoj prirodi i intelektu.
Kako 'no se kaže Seferagić u kršćana? Aha, egzorcist. To ovom treba, dok je još živ...
sto bi rekao miroljub p. pucaju ga demoni, pod mač bato
Ti istetovirala/o BOG?! Koja si ti sprdnja od čovjeka!
Nije bolest sve sto boli
neda je majka nikom
ma hajde bozo. pjevaj (za to te bog ocito stvorio) i ne benavi puno po medijima.
Ti s Bogom nemas nista. Koju god vjeru da pogledas, proklinje takve kao sto si ti
a ono vjere bas imaju puno veze s bogom.
Sudom kojim sudite biće vam suđeno, mi se zovemo i jesmo djeca Božija. E moji islamisti tanka je ta vaša vjera ko žilet. Ko još pametan ime Božije zaziva dok ubija drugog pustite čovjeka na miru i gledajte svoja posla. Trunku u tuđem oku vidite a balvan u svom ne. Kako reče tko je od vas bezgrešan neka prvi baci kamen.
Tebi vise ni bog ne moze pomoci
Bože, Allahu dragi, uputi ovog čovjeka. Amin.
Da te BOG hoce uzet sebi…
Šta će mu psihopata?
Svako ima pravo da tetovira sta god hoce dok ne vrijedja drugog. To sto je on istetovirao Bog nije nista lose, lose je sto kao i 90 posto ostalih vjeruje u istog. Bog je svedobri ili svemoguci, kako to onda da cunamiji, ratovi, uragani ubijaju hiljade djece svake godine? Jel svemoguc da to zaustavi? Jel dobar Bog da to uradi ili moramo gledamo djecu kako ginu svaki dan?
Božo Vrećo slomio nokat
Neće Bog budale sebi da uzme, nego pusti po dunjaluku da hode, a fin narod ode........
Budi zahvalan sto je Bog milostiv pa te drzi.