Podijelio utiske
362

Božo Vrećo se emotivnom porukom obratio nakon koncerta u Sarajevu, objavio video dirljivog trenutka

N. O.
Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba
Božo Vrećo sinoć je održao koncert u rasprodanom BKC-u u Sarajevu te se oglasio na Instagramu zahvalivši se na "darovima, suzama, osmjesima i zagrljajima.

Sarajevska publika sinoć je imala priliku slušati vanserijski glas bh. interpretatora sevdalinke te su ga nagradili aplauzima, ovacijama, zagrljajima, na čemu se i sam Božo posebno zahvalio.

"Moje Sarajevo. Obasuli ste me ružama i darovima, suzama i osmjesima, zagrljajima i dodirima, očima koje vole, uzdasima koji znače univerzum i poslije dva sata koncerta šta reći sem da vas beskrajno volim", naveo je u Vrećo uz fotografiju na kojoj pozira s buketima koje je dobio.

Potom je dodao da je svim srcem zahvalan na "tolikoj ljubavi, aplauzima bez prestanka, svicima i pjevanju u glas".

"Bilo je čudesno! Dubok naklon Sarajevo, u srcu si", dodao je.

Također, Vrećo je podijelio niz fotografija s nastupa, kao i video momenta dok publika povikuje "Božo mi te volimo", a pjevač jedva suzdržava suze.

Božo je za spektakularni nastup odabrao zanimljivu kombinaciju te je odjenuo crvenu haljinu, crni turban i crne potpetice.

Njegovi su koncerti potpuno sufi trans koji sevdah izvorno potpuno oslobođen nosi u sebi. Vrećo pjeva o ljubavi, čežnji i razdvojenosti, o tuzi, melanholiji i samoći, a krasi ga nesvakidašnji opus.