Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jača bosanski lobi!
aaaaaaa vidi ženske okultno-političke mafije!! Angelina je na spisku Council on Foreign Relations, jedna od 4 glavna masonsko-jezuitska bratstva, koji rade na uspostavi američke Imperije Zla; CFR je finansirala film U zemlji krvi i meda -- dio hibridnog rata koji se vodi protiv BiH; ova Bošnjakinja, ne Bosanka, je najvjerovatnije povezana sa Royal Institute of International Affairs (RIIA-Chatham House), sestrinskom organizacijom CFR, zato je ovako "uspjela" u životu... ((;
... dok ti i dalje klikas po kliksu :-D
čudo bosanskog otpora...allaha mi, plače mi se kad čitam ovakve vijesti aferim!
SRPSKI NACIONALISTI (CAST SVIM POSTENIM I DOBRiM SRBIMA A IMA IH PUNO ) NA APARATIMA , BRITANIJA NA STRANI BOSNE I BOSNJAKA.PREPOZNALI LJUDI SEBE U NAMA , ANTIFASIZAM I LJUDSKOST.
'ajmo džikani razligu... za vas je guča i farma parlamentara krkanijada
Dobro ce Arminka da objasni Angelini kako je na ovom prostoru naj bolje vladala komunisticka partija na celu sa drugom Titom .
Čuj politička mentorica ... pa zar se Angie ne bavi glumom
respect