Stiže prinova
37

Boris Johnson dobit će osmo dijete, sretne vijesti otkrila njegova 23 godine mlađa supruga

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Carrie Johnson, supruga bivšeg britanskog premijera Borisa Johnsona, na svom Instagram profilu otkrila je kako njih dvoje čekaju treće dijete.

Par je sretnu vijest krio do sada od javnosti, a Carrie je otkrila u objavi da treća beba stiže već idućeg mjeseca.

Na prvoj fotografiji Carrie je pozirala sa sinom Wilfom (3) i kćerkom Romy (1), dok na drugoj fotografiji pokazuje trudnički trbuh koji dodiruje dječja ruka.

"Bila sam poprilično iscrpljena posljednjih osam mjeseci, no ne možemo dočekati da upoznamo ovu bebu. Wilf je uzbuđen jer će još jednom postati stariji brat i stalno priča o tome. Mislim da Romy nema pojma što ju čeka...Uskoro će doznati", napisala je 35-godišnja Carrie uz objavu.

Dok je ovo za Carrie treće dijete, za bivšeg britanskog premijera je čak osmo. Prvi put se vjenčao 1987. godine u dobi od 23 godine s Allegrom Mostyn-Owen koju je upoznao još kao student na Oxfordu. Njihov brak je poništen 1993. godine nakon što se ispostavilo da je Johnson u vezi s prijateljicom iz djetinjstva Marinom Wheeler.

Upravo se s Marinom vjenčao 1993. godine, a razveo 2018. Imaju dvije kćerke, Laru Lettice i Cassiu Peaches te dva sina, Milu Arthura i Theodora Apolla. Premijer ima i dijete koje je dobio s umjetničkom savjetnicom Helen Macintyre.