Glumica naprosto blista
0

Bojana Gregorić Vejzović proslavila 50. rođendan, mnogi smatraju da izgleda duplo mlađe

I. B.
Bojana Gregorić Vejzović izgleda kao da nije ostarila ni dana (Foto: Facebook)
Bojana Gregorić Vejzović izgleda kao da nije ostarila ni dana (Foto: Facebook)
Hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović koju pamtimo po ulogama u brojnim domaćim serijama danas je proslavila 50. rođendan.

Zablistavši u kompletu koji je obuhvatio bijeli blejzer, hlače i crop-top iste boje te s decentnim komadima nakita, dodatno je naglasila svoj mladoliki izgled.

"Pola stoljeća je*ote", napisala je glumica uz slike gdje puše svjećicu, a potom istakla kako se pedeseti slavi od jutra do jutra.

U komentarima su pristizali sami komplimenti i čestitke, a među njima javile su se brojne domaće zvijezde poput Nine Badrić, Marije Omaljev, Indire Levak, Albine Grčić i drugih.

Većina njih priznala je kako Bojani godine odlično stoje te da izgleda poput tinejdžerke.

"Izgledaš upola mlađe", napisala joj je Nina Badrić.

"Ma čista laž. Neka te i idućih 50 toliko lijepo nosi i časti", "Pola čega????", "Izgledaš kao tinejdžerka", "Kod tebe su godine samo broj", "Djevojčica od pola stoljeća", "Ti si mrak", još su neki od komentara.

Podsjetimo, Bojanu smo imali priliku vidjeti u serijama "Naša mala klinika", "Ljubav u zaleđu", "Dolina sunca", "Ponos Ratkajevih", "Sve će biti dobro", "Stella" i mnogim drugim, kako filmskim, tako i pozorišnim, a uskoro će se pojaviti i kao takmičarka u hrvatskom showu "Ples sa zvijezdama".

Iz braka sa glumcom Enesom Vejzovićem ima dvoje djece, sina Raula i kćerku Zoe.