Jessica Chastain najljepše odjevena
0
Blještavilo, glamur i elegancija na crvenom tepihu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala, lijepo I elegantno, ako nista, bar su se svi potrudili da lijepo izgledaju, sad nekom ukus ovakav nekom onakav, al kad vidim nase pap.ke na crvenom tepihu, blijede hlace, kosulja takodje, sve isprano, neuredno, I neki kamelj od cipela, mozda cak I patike + masna kosa.Izvukli su nas dzeko I amra, jer su bili svjetski elegantni, svaka pohvala.
ova kerstin iz tvajlajta ne znam sta da joj obuces i sta od nje da uradis ona skula ko skula
Haljinice, haljinice :)
Charlize Theron, Jennifer Aniston i Jessica Chastain po meni najbolje obucene. S klasikom se ne moze pogrijesiti. Od muskaraca mi je najbolji Bradley Cooper, ali to vec nema nikakve veze sa odjecom :D Navijala sam za Djanga, ali protiv americke propagande se ne moze.
Charlize Theron,prava zgodna,lijepa,haljina elegantna,kratka frizurica...vrh
bilo je predobro gledat sve sinoć! moja najdraža jen aniston prva na slikama! :D
A sta bi od nake trebe Salma Hayek,nema u njoj sad ni 20 kila,propade zena
...što se majkl "skupio"...a ova prva upropasti lijepu haljinu...
pored Charlize Theron i Catherine Zeta Jones ove ostale su smiješne
...jessica 'ladno izađe ravno iz 50-ih...neprolazna klasika...