Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi nikako jasno kako se može tužiti za nešto što je bilo prije 40-50 godina
gdje su dokazi
E habiga, sad se sve sjetile. Nemam nista protov da se optuzi, ali sada kada su iskoristile sve pogodnosti i blagodati njegovog drustva, sve bi dase prave zrtvama, i svaki pogled, zagrljaj ili sta, sto su svjesno radile pripisuju zlostavljanju/silovanju ili kako vec nazivaju. Sto nisu odmah reagovale ?
ma i neka su izgubili, drago mi je radi oni u gradu, sad bi teferic napravili, de ba jes normalan, neki dan je bih igrala, sta ti imas sa hrvatskom, al eto
Sjetile se nako nekoliko godina. Šćipne je za zovegu i odmah tuzba za sexualno uznemiravanje
Svakom prema zaslugama!
uspaljeni manijak
E nek vas je tamburo
Kod dr Hakstbl za sekshual molestejshn idu samo class action suits :D nema kod njega po jedan skucaj, samo dzuture se isplati.
Pa bolan sta s' to radio...
Gdje su dokazi kučke.
Pustite ga ko Smrka .
Da zivi u BIH bio bi pusten nakon 9 mjeseci bez optuznice. Ha ja...ta ce tam u USA