Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
allaha mi isto nista
Klix: pametnom i išaret dovoljan, ovo je baš VIjest!!!
Jel se to pika ko se god uslika na crvenom cilimu da je poznat i da zasluzuje clanke; pa makar i placene.
Vama u Klix bas dosadno izgleda. Kakva je ovo vjest? Samo sto je Bosanka i bila na premijeri, nije ni jednu sekundu odglumila u filmu i vama je to vjest? Pokvarili bi ste mi dan da ona nije bila na premijeri :-)
Štagod da će glumiti to je u Hollywood-u, ne mora čak ništa ni glumiti, dovoljno je da se izbavila iz ovog bosanskog živog blata koje svakoga želi da uvuče u svoj prosjek ili svoje dno. Barem ne 'glumi' u šiša barovima i bosanskim ćumezima...sretno ti Ema...
"Uz Willa Smitha", a Willa Smitha ni na vidiku pored nje
@BuZZ135 Pa bio je Will u mahali. Štahošviše?