Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je tačno za 5-6 porodica XD
Moci ce kupit pun k satora
Joj Bosnje i komentara. Nenormalan narod 100%
U Americi su to cijele 1 ili 1.5 kuca
Nije to nikakva dobročinstvo, nego smanjenje poreske osnovice. Novac bi kroz porez i tako uzela država, pa ga ona rasporedila.
Neka donira jadnom roblju koja joj šije modne kolekcije i zive od 2 dolara sedmicno
U americi pola mliona traže za jedan špajz i wc čučavac, neko je ovoj djevojčici rekao da im preda lovu i ona odmah sve vjeruje
Jes se satrala..
@bulja Za razliku od Balkanaca...
vise Violeta donirala
Muz joj ima net worth oko bilion dolara,a ona oko 400 miliona...njima pola miliona ne znaci nista. To je isto kao da ti das nekom prosjaku pola marke i klix napise clanak o tome.
@EdKemper pola miliona je pola miliona, nebitno ko je dao. A bilion je u engleskom jeziku milijarda. U našem bilion ima drugo značenje..
@EdKemper Kad si ti zadnji put dao...?? Mojne satre, marka ti ko tepsija, a rado bi tudjom lovom dirigovao...