Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanskohercegovackih korijena\" eh take vas volim!
Davno formiranim ka.rinama, samo se jos kod nas nacije \"formiraju\" na osnovu religijske pripadnosti, a svugdje na zapadu nacija je poistovjecena sa drzavom, tj. ako imas npr. francusko, njemacko ili americko drzavljanstvo ti si i po nacionalnosti Francuz, Nijemac ili Amerikanac, i nikoga ne boli racku koje si vjeroispovijesti, da li uopste vjerujes u nekog boga i odakle su ti preci tu dogmizali. Znaci, kad te drzava prizna za svog drzavljanina tu se i zavrsava prica o nacionalnosti i niko je nema pravo dovoditi u pitanje. Ovakve plemenske podjele po religiji postoje samo kod nas i eventualno tamo negdje u Africi.
Decko je etnicki Hrvat iz BiH, stoga, ne vidim zasto Hrvat ne bi rekao da je hrvatskih korijena kad mu je to etnicitet. Vrlo jednostavno. Naravno, osim tebi i slicnima koji bi voljeli unitarnu drzavu i nekakve zamisljene bosanske nacije u bosanskom melting potu. Zakasnio si ipak malo, rijec je o davno formiranim nacijama, tako i na prostoru BiH.
ZABORAVIH ..Tako kao sto navodite da je nas isto tako rvatine kazu rvatski korijena teniser a on...??
balavac sjeo u auto koji ima vise kubika nego sto mu dozvola moze podnijeti ...tacnije njegove godine...ovde nema ja ... ja Bog i tako ta njosra kao u nama nasoj dragoj BiH!!!OVDE ABURIDJANI GONJAJU PREMIJERKU KAO MAHALASU!!!
Nema šta da priznaje, kad se već po njegovom ponašanju vidi da je 100% naš.
Ne znam odakle potreba da naglašavate njegove korijene kad nas čovijek ne priznaje ni 5%. Radije stavite Violetinu reklamu. Over an out.
ovaj primitivac je australac, njihovo drzavljanstvo, zastava, njihov primitivac. I nema potrebe da nas obavjestavate o svakom njegovom koraku
Bahato deriste. Slijedi lupanje po dzepu i suspenzija dozvole. I da, jebli vas njegovi korijeni. Poceli ste ko Srbi, stalno se za tudji rod i porijeklo raspitujete i naglasavate ga.