Kralj ljubavi
21

Ben Affleck i Ana de Armas više nisu zajedno, portret glumice završio u smeću

D. B.
Glumac Ben Affleck i glumica Ana de Armas okončali su svoju ljubavnu vezu.

Affleck i De Armas su bili zajedno gotovo godinu dana, a vezu su započeli početkom 2020. godine dok su snimali film "Deep Water" u New Orleansu.

"Ben više nije u vezi s Anom. Ona je raskinula. Njihova veza je bila komplikovana. Ana ne želi živjeti u Los Angelesu, dok Ben namjerava tu ostati zbog djece. Trenutno su u različitim razdobljima života, vole se i poštuju, a Ben želi nastaviti raditi na sebi. Ima dogovorena tri posla te je dobar otac. Oboje su sretni zbog svojih života", izjavio je izvor za People.

Četrdesetosmogodišnji Affleck i tridesetdvogodišnja De Armas su prošle godine viđeni na zajedničkom putovanju na Kubi gdje je ona rođena. Potom su uživali u romantičnom odmoru, a onda se vratili u Los Angeles. Tokom ljeta su često viđani zajedno. Vezu je glumica potvrdila u aprilu kada je objavila zajedničke fotografije s proslave njenog 32. rođendana.

Ana je tokom proteklih mjeseci mnogo vremena provodila s Benom i njegovom djecom, sinom Samuelom i kćerkama Violet i Seraphinom.

Par je počeo živjeti zajedno u augustu kada se Ana doselila kod Bena, međutim, stvari očigledno nisu funkcionisale pa je vezi došao kraj.

Na društvenim mrežama su objavljene i fotografije na kojima se vidi da je Anin portret završio u smeću nedaleko od Affleckove kuće.