Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta su ceka li toliko ba daj mani se corava poala
da li bi ste poslali svog ljepuškastog sina od 9-13 godina da spava u istom krevetu sa odraslim muškracem, da se drže za ruke i maze čak i pred kamerama. neki bi ako je taj čovjek michael jackson, jer on je kralj popa
Zena je potpuno upravu! Njih dvojica u intervjuu ocito lazu i sve rade radi dobre zarade. Da se to zaista desavalo oni ne bi bili sretni na tom imanju. Cak i da se nekim nemogucim slucajem desilo, najvise bi bili krivi njihovi roditelji.
Fuj kakve lazi iznose, lik je bio predobra osoba volio djecu, imao uzasno dijetinstvo i zato je htio da svoje dijetinstvo nadoknadi time sto je napravio neverland, naravno da je bio u illuminatima kao i sve super zvijezde, kad im se suprostavio i odbio da im sluzi roknuli su ga i poceli da ga demoniziraju.Nedaju mrtvom covjeku mira.
@TheBoyFromIpanema hahahaha
I ova je dio " elite". Cio
Zena niata nije pogrijesila. Porodica onog bilmeza da tuzi roditelje djece za nemar iz koristoljublja, i cao
Meni je moja nena rahmetli uvijek govorila, siiine nekad je bolje malo se za jezik ujesti i sutjeti.
Nekada je pametnije suzdržati se od komentara
Još jedan slučaj kada je sud presudio nešto na osnovu temeljitih dokaza, a onda narod trabunja nešto drugo na osnovu rekla-kazala.
Barbra Streisand Woo woo woo woo woo woo woo Woo woo woo woo woo woo woo woo Woo woo woo woo woo.....
😂😂😂 jest jest i ja odma pomisliona tu
@BDBL...odlična Woo woo woo woo woo.....
Barbra Streisand Woo woo woo woo woo woo woo Woo woo woo woo woo woo woo woo Woo woo woo woo woo.....