Bili skupa prije tri dana
0

Avril Lavigne raskinula zaruke i vezu s muzičarom Modom Sunom nakon godinu dana

L. R.
Avril Lavigne i Mod Sun (Foto: EPA-EFE)
Avril Lavigne i Mod Sun (Foto: EPA-EFE)
Kanadska pjevačica Avril Lavigne nedavno je raskinula zaruke i vezu sa svojim partnerom i Modom Sunom, potvrdili su njeni predstavnici za Page Six.
Bivši par je navodno imao problema posljednjih mjeseci, zbog čega su nekoliko puta prekidali i mirili se, prije nego što su konačno zauvijek prekinuli vezu.

Međutim, predstavnik Moda Suna ostao je iznenađen kada je čuo ovu vijest. On tvrdi da su bili zajedno i zaručeni prije tri dana kada je on otišao na turneju, pa ako se nešto promijenilo, to bi za njega bila novost. Iako Modov predstavnik misli da pjevač nije upućen u raskid, rekao je da Mod Sun ne planira prekinuti turneju i svoj posao zbog toga.

Ova vijest dolazi samo nekoliko dana nakon što je Lavigne primijećena kako se druži s reperom Tygom u Malibuu u Kaliforniji, tokom vikenda. No, čini se da su Lavigne i Mod Sun su još uvijek u dobrim odnosima, budući da se oboje još uvijek prate na društvenim mrežama.

Prema informacijama koje su mediji dobili, prevara nije bila razlog za raskid. Podsjećamo, par se zaručio u Parizu u martu 2022. godine nakon što su bili u vezi više od godinu dana.