Imaju sina i kćerku
83

Ashton Kutcher i Mila Kunis ne planiraju ostaviti bogatstvo djeci, novac ide u humanitarne svrhe

L. R.
Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: EPA-EFE)
Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: EPA-EFE)
Slavni par Ashton Kutcher i Mila Kunis iznenadili su izjavom da njihovo nasljedstvo ne ide njihovoj djeci već u humanitarne svrhe.
Oni su već nekoliko puta otvoreno govorili o tome zašto ne žele da ostave svoj novac u nasljedstvo djeci. Kutcher je čak prije pet godina rekao da on i Mila Kunis ne planiraju ostaviti zakladu za svoju djecu.

"Na kraju ćemo dati svoj novac u dobrotvorne svrhe i razne stvari. Moja djeca žive stvarno privilegiranim životom, a da to čak i ne znaju i nikada to neće saznati", objasnio je Kutcher.

Ovaj par je odlučio da se njihova djeca trebaju sama brinuti za sebe kasnije u životu. Ipak, njih dvoje ne planiraju u potpunosti ostaviti svoju djecu bez novca. Kutcher je objasnio da bi vrlo rado uložio u njihov biznis ukoliko bi imali dobar poslovni plan.

Podsjećamo, Mila i Ashton roditelji su dvoje djece, osmogodišnje kćeri Wyatt i šestogodišnjeg sina Dimitrija. Njihove fotografije vrlo rijetko objavljuju, iako par vrlo često na društvenim mrežama i u medijima govori o svom porodičnom životu.