Dobio 30 godina zatvora
26

Ashton Kutcher i Mila Kunis podržali kolegu Dannyja Mastersona uoči presude o silovanju

L. R.
Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: EPA)
Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: EPA)
Glumački par Ashton Kutcher i Mila Kunis napisali su pisma podrške kolegi Dannyju Mastersonu neposredno prije nego što je u četvrtak zbog silovanja osuđen na 30 godina zatvora.
Kako prenosi CNN, u pismima koje su prvi objavili novinar Tony Ortega i sudska izvjestiteljica iz Los Angelesa Meghann Cuniff, par garantira za Mastersonov karakter njihovog kolege te su zamolili sutkinju Charlaine Olmedo za popustljivost.

"Iako sam svjestan da je presuda izrečena kao kriva po dvije tačke za silovanje i žrtve, one imaju veliku želju za pravdom. Nadam se da će moj testament o njegovom karakteru biti uzet u obzir pri izricanju kazne. Ne vjerujem da on predstavlja trajnu štetu društvu", napisao je Kutcher u svom pismu.

Kutcher i Kunis bili su među gotovo 50 osoba koje su poslale pisma podrške Mastersonu.

"Svim srcem garantiram za izniman karakter Dannyja Mastersona i ogroman pozitivan utjecaj koji je imao na mene i ljude oko sebe. Njegova predanost životu bez droga i istinska briga koju pruža drugima čine ga izvanrednim uzorom i prijateljem", napisala je Kunis.

Inače, slavni par glumio je zajedno s Mastersonom u popularnoj seriji "Lude sedamdesete", koja se snimala devedestih godina u SAD-u. CNN je kontaktirao predstavnike Kunis i Kutchera za komentar, ali oni se još uvijek nisu oglasili.

Podsjećamo, glumac Danny Masterson osuđen je na zatvorsku kaznu od 30 godina do doživotne robije zbog silovanja dvije žene. Masterson tvrdi da je nevin i planira uložiti žalbu na presudu.