Na događaju u Malagi
37

Antonio Banderas pokazao novi imidž: S kovrdžama i brkovima bi ga rijetko ko odmah prepoznao

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Antonio Banderas privukao je pažnju novim izgledom dok je ove nedjelje prisustvovao događaju u njegovu čast u svom rodnom gradu Malagi u Španiji.

Naime, 63-godišnji glumac pokazao je mnogo dužu kosu u odnosu na kratku frizuru po kojoj je ranije bio prepoznatljiv i to prirodne crne kovrdže koje su bile prošarane sijedim.

Pored frizure Antonio je pustio i brkove, a na događaju se pojavio u ležernom izdanju noseći bijelu pamučnu košulju s blijedo žutim pantalonama te smeđim kaišem.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Događaj na kom se pojavio je bio organizovan njemu u čast gdje mu je Mediterraneo Club odao počast te mu je uručen portret u srebrnom ramu.

Ranije je Antonio rekao da mu je srčani udar prije šest godina promijenio život na bolje.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Filmska zvijezda opisala je ovu situaciju kao "prekretnicu" iz koje je tada mogao "prepoznati šta je važno" u njegovom životu.

U razgovoru za Radio Times Antonio je otkrio kako je srčani udar "bila jedna od najboljih stvari koje su mu se desile u životu".

"Bilo je to kao da stavim naočare i vidim šta je važno. Vratio sam se u Španiju i počeo da gledam na svoj profesionalni život iz drugačijeg ugla. Tako da se povezujem s tim na lični način", kazao je tada.