Lijepa brineta
17

Kćerka Antonija Banderasa bavi se modelingom, ali želi biti i glumica

N. C.
Antonio, Stella i Melanie
Antonio, Stella i Melanie
Kćerka slavnog para Antonija Banderasa i Melani Griffith, 25-godišnja Stella Banderas uspješna je manekenka i produzetnica.

Stella, koju su njeni slavni roditelji odgajali van pažnje javnosti, rođena je u Španiji. Stella je rođena kao Stella del Carmen Banderas Griffith, ali nedavno je tražila da joj novo legalno ime bude Stella del Carmen Banderas.

Slavni Španac svoju kćerku je predstavio javnosti 2019. godine, a ranije se Stella vrlo rijetko pojavljivala u javnosti. Ipak, njen slavni otac tada je odlučio da je vrijeme da njegova mezimica izađe iz sjene.

Stella se prvi put na crvenom tepihu pojavila na dodjele Hollywood Film Awards, a mnoge je iznenadilo u kakvu je krasoticu izrasla.

Ona je debitovala u filmu "Crazy in Alabama" iz 1999. godine, koji je režirao njen otac, a u kojem je glumila i njena majka. Inače, Stella se još uvijek pokušava pronaći u svijetu filmske industrije, iako je njena jedina uloga bila debitantskom filmu.

Iako nema dovoljno iskustva na filmskom platnu, Stella, pak ima u modelingu, a bila je već zvijezda u nekoliko modnih editorijala prestižnih časopisa.

Antonio Banderas i Melani Griffith vjenčali su se 1996. godine. Njih dvoje su se rastali 2015. godine, ali su ostali bliski prijatelji. Za razliku od Griffit koja ima troje djece, Stella je Banderasovo jedino dijete. Nakon razvoda slavni glumac započeo je vezu s Nicole Kimpel.