Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potrosili su 170 miliona Eura na sigurnosni sistem. Ma nemoj s.rat? Koje vi gluposti valjate. Prestaniti loziti gluposti. Jesmo mi glup narod, ali nismo bas imbecili.
Stara vjest..pa kad su bili u Sarajevu( Gorazdu) cuvao ih je SAS Safet Ahmed Sabahudin
i to besplatno, hehehe
pripazio bi ja njemu na Angelinu
Ne kaze se \"PARANOICNI\" nego \"paranoidni\". Dajte ljudi (novinari) malo gramatike na ovoj web stranici. Ko vam je urednik?
Zaboravio sam napisati 170 miliona.
Sigurnosni sistem od 170 dolara, bi otprilike bila neka solucija gdje dobijes privatnu vojsku(ne, ne salim se, mogu se iznajmiti, i imaju i tenkove i sve), protuzracnu odbranu( SAM silosi) , mine na sve strane, i lasere, a ispod zgrade se moze izgraditi bunker koji moze izdrzati nuklearnu ekspoloziju(!) a ako narucite odmah dobijete i jednog rotvajlera zvanog Rex.
@WWE I ne mozes. John McAleese je umro ove godine...
John McAless je šef njihovog osiguranja;Biviši kapetan u SAS-u; Ako neko zna ili je čuo za talačku krizu u Londonu 1980.godine koja se odigrala i Iranskoj ambasadi,e to je gospodin John bio vođa tog napada; Obišao je sve lijepe krajeve svijeta kao plačenik ; Ruanda,Uganda,Siera Leone,Afganistan (za vrijeme rata SSSR i Afganistana) bio je i član ekipe koja je oslobodila taoce UN-a od generala Ratka Mladića 1995, godine.Ne bih se volio sa njim sresti nikako :D
biću ja
Ih kako je lijepo kada ja mogu ciste glave zaspati i nebrinuti da ce me neko dici u zrak i da ce mi neko aprijetiti na porodicu... :) :) :) :) :)
dobro u pravu si za jedno al za to da nisu u zivotu zaradili.hahahahahahahahahahahahahah pa jedan film im je toliko ;)
Ma boji se Angelina mmenen da joj nebi Brada oteo.
jao jao pa brad pittt i angelina nisu u životu zaradili taj novac!!!!! pa koliko onda po vašem oni imaju na računu ako su samo za sigurnosni sistem dali 170 miliona...??? da niste htjeli reci 17 miliona?
Koji to sigurnosni sistem kosta 170 miliona ? Daj molim vas...