Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bog joj dao sve najbolje.... niko, ama bas niko, ni Lady gaga, ni Pink, ni Paris Hilton ni Jennifer Lopez, ni jedna od silnih svih tih bogatasica, ama da jednom nesto potegnu kao ona... Bravo Angelina!!! Bas ti je srce veliko....
Nek ti snimi nemanja kusturica film o bebama (navodno umrlim????) A ti heh mozes samo da sanjas o raspadu Bosne, imali ste priliku ali sad je kasno. Bravo Andjelina!
koliko ja znam, bilo je 12 beba, a ne 20. tih dana, kada su bebe umirale zbog nedostatka kisika, silni kamioni puni vojne opreme su stizali iz srbije u rs, tako da nije bio problem dostaviti kisik u bolnicu. stvar je u tome da je če.tničkim glavonjama odgovaralo da te bebe umru, čisto iz markentiških razloga.
Angelina obilazi zemlje u raspadu... Gvatemalu, Bosnu, Ekvador i sl
Kako se ona rastuzi, covjek bi reko stvarno joj zao. Sto ti je glumica.
Ama kakva a m b a s a d o r k a, nema ona pojma sto je u bred pita mala pita,nego žensko dijete želi da dobije mirovinu ujedinjenih naroda.Zasto u Ekvadoru ne snimi film o dvadeset srpskih beba koje su umre u banja luci jer im te iste ujedinjene nacije nisu dale da se dostavi KISIK za inkubatore pa su umrle,u najtezim mukama. U Ekvadoru su bebe neuhranjene,neka ih bar nahrani, Da nije snimila film o HERCEGOVNI I BOSNI, nebi nikada dobila nikakvu nagradu. Pozdrav RZBRZOTRZ
opet se javljaju breivici, retardi, psihopate i proklete svinje.
hahahahhaha. Ovako iz sadake dođe i u Sarajevo, samo što bo.šnje to ne kontaju
Je l\' to vrsi pripreme za svoj drugi film, U zemlji kokaina i krvi?
zgolja