Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje nije suština što je Anđelina marketinški pokazala ljudskost, nego činjenica da se jedno svjesno ljudsko biće toliko degradiralo da doživljava emotivni šok kada vidi drugo ljudsko biće.. Doživjeti napad panike kada vidiš glumicu ili bilo koga uživo? E pa to je zaista ponižavajući i zabrinjavajući nivo samopoštovanja..
Koji je to? Čovječe.. vezivati pigment i inteligenciju? sramota.. Nedavno sam baš pričala sa jednom gospođom koja dugo živi u Švedskoj i ona mi spomenu da crnci koji žive u toj zemlji imaju solidnih zdravstvenih problema zbog nedostatka vitamina D.. Boja kože je čista generacijska adaptacija na prirodno okruženje.. Svašta..
Ne znam.. tačno je da genetika određuje mnogo toga i da generacijsko prilagođavanje utiče na čitav sistem svake jedinke.. Ali sa aspekta nauke tako nešto tvrditi znajući da svi potičemo iz Afrike je u najmanju ruku čudno, jer je naša prilagodljivost razlog što smo danas tu.. kao vrsta.. Ne znam da li si gledao ovaj dokumentarac? Ja sam iskreno uživala u njemu.. https://www.youtube.com/watch?v=vwa6o-s1Yvs
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Uopše se ne ponaša kao "zvijezda". Zato je Sarajevo (a i cijela BiH) i voli, jer poznato je da Sarajevo ne trpi "zvijezde". :P Angie
...glupost...ovdje je voljena samo zato što je probosanski orijentisana...inače, sarajevo ne trpi nikog ko je bar i malo iznad prosjeka...a prosjek jekatastrofalan.
commie, sarkazam, čovječe, sarkazam... :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jest gotivna kapa.
Niste objavili vijest da je nasa Angelina spasila cetvoroclanu porodicu izvlaceci ih jedno po jedno iz plamene stihije koja je zahvatila njihovu kucu. Kada je mala djevojcica zaplakala jer su joj kuca i maca ostali u kuci, Angelina je iz istih stopa, rizikujuci svoj zivot utrcala nazad. Svima su srca na trenutak stala, sve dok se nije pojavila na vratima drzeci kucu i macu, na opstu radost svih prisutnih, a presrecna djevojcica je viknula "hurrahh"! Odmah nakon toga, setajuci ulicom, Angelina je naisla na vjevericu koja je sepala jer joj je jedna noga bila povrijedjena. Angelina je odmah pomilovala vjevericu i sa dvije male grancice i komadom tkanine povezala povrijedjenu nogicu bespomocne zivotinjice. Vjeverica je sva sretna odskakutala na obliznje drvo, a pticice sa okolnih grancica zacvrkutale u glas, kao da kazu "hvala ti Andjo, andjele nas".
Meni je ona pravo lijepa i umiljata... Hej bred pite, brate shvati me, nemojta se oko njee
I ja placem,pozuri andzo
Jel i ovu usvojila?!:)
Andja je fina i dobra ko hljeb ;D
Otaj rad Andjo!
...a, jel bi bilo i obrnuto?