Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja Anđo što ti je mladost
mujo peder
Angelina je Iluminati kraljica kojoj placaju da zavodi raju na pogresan put. Dok recimo prica protiv ratova i place za pravima zena ode i snimi filmove koji promovisu ratove i nasilje nad zenama kao recimo film o Aleksandru Velikom koji je ubio stotine hiljada ljudi i silovao isto toliko. On je idol Holivudu i Angelini koja ti onda kaze kako zene moraju imati prava dok promovise filmove suprotnom tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad je neko lijep, lijep je uvijek .
Prelijepa i preslatka...
Uvijek si bila i ostala najljepsa !
Izgleda je trebala ostati narkomanka i ne spasiti se Keksi?! Sa ostalim se slazem...
nasa " snaha " .
@Keksi........Opet ti sa svojim maloumnim teorijama. Bolan nemoj preskakati doze lijekova, ne valja ni za tebe a ni za okolinu cccccccc
Izgleda nevino i slatko,a sada je napucanija :)
Iz aviona se vidi da je photoshop. Sasvim lijepo se vidi da je lice ubaceno u vec postojece fotografije boga pitaj kojih modela. Debilizam.
ko san, bila i ostala .... :)
...baš gledam, 3:40 :)
Potrosio bi ju kao seljak drzavni poticaj :-D
EEE druze keksi,,da narod zna iza cega sve stoje ove zvjezde,,,slabo ima zvjezda na svjetu koje su uspjele znanjem a ne prodajom sebe i svog tjela
...e, rođo... :)))
Nuto Midhete iz Gornjeg Orahova..ccc
Tad je imala fonasi! :D
a sad... oprasivanjeee...