Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma divni su!
Elektroprivreda je najveći pljačkaš u zemlji. Ako pratite na satu, vidjet ćete da jeftina struja uvijek kasni 20-30 minuta, a skupa urani 5-10 minuta. Zato imaju plate po 5 hiljada i njihove lude babe (službenice) oblače se u Gerry Weberu, pričaju o moralu i zgražavaju se nad sirotinjom. A ti, narode, cuclaj cipelu! P.S. + 30%
Jest teško dati, kad ne znaš ni sam šta ćeš s parama !
Ja sam tamo proveo djetinjstvo i dao bi ja jos 500.000 ali nisam smio od Angeline prijetila mi razvodom , a ako se mi razvedemo onda ce SAX imati o cemu da pise :)