Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musko sam al se slazem s Anđom
sto jest jest andja izgleda isto soha samo su mediji nafurali da je eto ona ko biva neka koka
Ljepsa je i moja nana, pa nikom nista.
hoce reci bio je ljepsi. a da nisu poznati i da prodju korz carsiju niko se nebi ni okrenuo!
bila je najljepsa glumica, dok nije ekstremo smrsala, s.j.e.b.a.o sam se kada sam vidio koliko su joj tanke rucice dok sam gledao dodjelu Globusa, horor brate, nadam se da ce doci pameti, jer mi je fkt zao.... ali bez obzira na sve i dalje je moja omiljena glumica :)
Sta ja znam,meni je ona uvijek bila najljepsa i ostat ce..nije ni Brad ruzan,ali ona je jednostavno savrsena..
Hvala andjo srce
...i ja se slazem s tim....
fakat je ljepsi !!!!
Ja bi im dao bh pasoše
oni su super oboje.... i hvala im sto kolko-tolko za Bosnu nesto uradise.... puno vise uradise nego ovog smeca koje se zove \"politicari BiH\"
Ja bih oboje nategao, Andju sto je najljepsa riba, a Breda sto je pita
Jesu lijepi vala oboje pravi su par
Andjelina je, pored Monice Belluci, najljepsa zena na svijetu.
....i rece onda AnđI: mogu li da te cmokenm jednom?... odgovori Brad: nemoj, sada poslije! -ma hajde samo cu jednom kad si tako lijep XD hahaha
da je rezirala film o npr. silovanju jevrejki dobila bi nagradu..i to ne jednu..zna se ko upravlja svijetom
lijepi oboje..angie ce uvijek biti ljiepa..sta bi vi dali da ste kao ona a samo mrsavi..lako se udebljati..ne mogu da vjerujem kakav je ovo narod, oni angelini nasli 100 mana..aaaa.svasta