Uspješna manekenka
38

Ana Marija Jurišić počastila se skupocjenim Rolexom i otkrila zbog čega je poseban

N. C.
Ana Marija Jurišić (Foto: Instagram)
Ana Marija Jurišić (Foto: Instagram)
Bh. manekenka Ana Marija Jurišić počastila se skupocjenim satom, otkrivši joj je to prvi Rolex i da ga je kupila sama sebi.

Manekenka je na Instagramu čestitala svim damama 8. mart, Dan žena, uz opsežnu poruku.

"Samostalne žene znaju kada treba reći 'da', ali što je još važnije znaju kada reći 'ne'. Ovo je moji prvi Rolex sat, a ono što ga čini posebnim je to što sam ga kupila za sebe. Pokloni su lijepi, ali naporan rad i samostalnost da sam postignem uspjeh je mnogo slađi. Reci 'da', riskiraj i živi život po svojim uvjetima. Sretan Dan žena mami i svim ženama svijeta", napisala je.

Pored uspješne karijere Ana Marija je vrlo popularna i na društvenoj mreži Instagram, gdje vrlo često dijeli atraktivne fotografije. Na Instagramu njene objave prati i podržava 46 hiljada ljudi.

Jurišić je u New Yorku i ranije imala niz različitih angažmana, a među brojnim uspjesima ističe se i angažman za brend donjeg veša Victoria's Secret.

Također, tokom karijere pojavila se i na naslovnicama magazina Avessa i Vogue Japan, a sarađivala je i s luksuznom modnom kućom Chanel.

Ova diplomirana pravnica, bavila se i sportom te aktivno trenirala tenis. Modom se bavi od petnaeste godine, a između ostalog je bila Miss Hrvatske.