Kontroverzni reper
1.6k

Desingerica udarao patikama po glavi publiku u Mostaru, fanovi u transu

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kontroverzni srbijanski reper Desingerica gostovao je sinoć u Mostaru, a snimke s njegovog nastupa preplavile su društvene mreže.

Naime, osim što Desingerica u svojim pjesmama promovira alkohol, drogu, blud i nemoral, njegovi nastupi prepozntaljivi su po tome što obožavatelje udara patikama ili cipelama po glavi.

Osim toga tu je i polijevanje publike alkoholom i stavljanje nogu na glave svojih obožavatelja što je radio i na nastupu u Mostaru.

Udaranje fanova patikama ranije je razbjesnilo mnoge, a tada su snimke preplavile medije u BiH i Srbiji. Nakon toga mu je gradonačelnik Banja Luke zabranio nastupe u ovom gradu

Unatoč njegovom ponašanju, mladi ga vole i gdje god da nastupa klubovi budu ispunjeni do posljednjeg mjesta.

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu jučer je izjavila kako smatra da bi tu zemlju na sljedećem Eurosongu trebao predstavljati upravo Desingerica.

"Pričala sam sa svojim producentom o tome, Desingerica bi rasturio. Mislim da je on baš posvećen tome što radi. Iako ljudima djeluje da on radi što mu padne na pamet, mislim da on baš zna što radi, da razumije posao. Autentičan je, zvučat će čudno, iskren je u svojim izvedbama. Ima prejaku energiju", rekla je Teya Dora.