Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od ovog teksta, samo su komenatari retardiraniji
jeste al kako su ovi hindusi necist narod, fuj imao sma priliku upoznati neke uzas zivi za njih su srbi cistunci eto kad uporedis ta dva naroda ispadaju srbi cistunci a poznato je kako se oni kupaju ovaj nekupaju XD
Sta znaci koja kila vise. http://goo.gl/B7VH1
hehehe vide cigana na ulici, pljuju ga, vide nju ljepotica hahahahhaha, budale sve redom
ovaj portal i forum su svakako srozani na najniži nivo otkad postoje ...
@Kicky Ljepota je u oku posmatraca. Samo hocu reci da nema smisla komentarisati kilazu zene koja se porodila to bi bilo isto kao da bi nase majke neko komentarisao poslije poroda.Indijske sapunice nemam vremena gledati imam i suvise obaveza.
Buljava loptica skočica... @Niko draga šta ti napisa i osta čitava....I još zaradi tuce lajkova :-/ Pfffff!!! .... Puno gledaš indijske sapunice....Meni su oni svi ružni...A ova ima facu k\'o da je ronila 6 sati, sva nabrekla, samo što ne prsne!
TREEEBA IDUCE GODINE PUNI 40 KUKA, PA VI VIDITE ! SAMO MOGU RECI KAKO SE OVE FOTOGRAFIJE SA DSLR PROFESIONALNIM APARATIMA DAJU OBRADITI U PHOTOSHOPU...SVAKO ISPADNE BARBIKA... NEK JE USLIKAJU OBICNIM MOBITELOM BEZ PHOTOSHOPA, I BEZ SMINKE...BICE JEDNA GOSPODJA SA LIJEPIM CRTAMA LICA..I NISTA VISE
jJA SE SLAŽEM SA OVIM,DA SU SRBIMALO ĆIŠĆI OD NJIH,DA SE PO ĐAHKAD OKUPAJU,A SVE IMA SVOJ ROK TRAJANJA,A OPET JE LJEPA NEM AŠTA.
de nemojte više o njoj sad kad počnu kod nas nadijevat ime Aišvarija
Ljepsa je Dusmanka Majkic
zena umotana do grla je ljepsa od svake danasnje \"zvijezde\" kojima redovno sisa ili pornic ispadne.
Zena je prelijepa. Uostalom rodila je postala je majka svaka joj cast pa ne razmislja o kilogramima jer je dobila najljepsi dar dijete. Nase zene brinu o viska kilograma zato se jedva odlucuju da postanu majke idu iz granice iz granice ako ne rode onda kad rode toliko se ulijene da imaju po sto kilograma. NIjedna nasa zena ne moze joj parirati ovo je prirodna ljepota a ne kao nase prvo mijesanje maltera pa izlazak iz kuce kile sminke i neprirodnog izgleda.Poklopite se ljubomora je cudo.
vala meni je gadna
Kao prvo zena je rodila, postala je majka to treba cijeniti ne smetaju joj viska kilogrami. Nase ljepotice nebi ni rodile jer zaboga ostat ce debele.Uostalom zena je prelijepa ni jedna nasa joj ne moze parirati.
perfekcija!
nidje veze zenska je realno debela al ti si zagorio pa je vidis drugacije