I s nekoliko kilograma viška
0

Aishwarya Rai opravdala titulu "najljepše žene svijeta"

Klix.ba
Aishwarya Rai u Cannesu (Foto: AFP)
Aishwarya Rai u Cannesu (Foto: AFP)
Možda se njenim sunarodnjacima ne sviđa što je nakon poroda dobila nekoliko kilograma viška, ali je unatoč tome bolivudska glumica Aishwarya Rai izgledala očaravajuće na gala večeri Filmskog festivala u Kanu

Aishwarya se na crvenom tepihu pojavila u zlatnom sariju sa podignutom kosom i besprijekorno našminkana te pokazala svojim krtičarima da se s razlogom ne obazire na njihove zlobne komentare. Glumica i bivša miss svijeta je i sa nekoliko kilograma viška opravdala epitet "najljepše žene svijeta".

Aishwarya je u novembru prošle godine rodila svoje prvo dijete. Kako s trudnoćom dolazi i pokoji kilogram viška, ni glumica nije bila pošteđena. No, nije mogla ni zamisliti da će zbog toga biti izvrgnuta pogrdnim komentarima svojih sunarodnjaka.

Indijci su otišli tako daleko da su od nje zahtijevali da što prije smršavi, navodeći da je to njena obaveza s obzirom na to da je javna ličnost. Međutim, Aishwarya se na kritike nije obazirala kazavši da želi uživati u majčinstvu.

Pojavivši se na Filmskom festivalu u Kanu, nakon nekoliko mjeseci odsustva iz javnog života, bolivudska glumica je još jednom pokazala da je njena ljepota neprevaziđena i sa viškom kilograma.