Slavna manekenka
35

Adriana Lima pojavila se u Cannesu, mnogi je nisu prepoznali: Šta je ovo uradila od sebe

D. J.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Manekenka Adriana Lima pojavila na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu, no obožavatelje je iznenadio njezin izgled.

Bivša Victoria's Secret anđelica na crvenom tepihu pojavila se sa sadašnjim partnerom Andreom Lemmersom, a pred kamerema asu razmijenili i nekoliko poljubaca.

Adriana je odjenula elegantnu crno-žutu haljinu, ali ono što je izazvalo najveću pozornost jest njezino lice za koje sada mnogi misle da ga je izmijenila estetskim operacijama i korekcijama.

Ljudi na društvenim mrežama tvrde kako je slavna manekenka popustila pod pritiskom javnosti koja je komentirala njen izgled nakon rođenja trećeg djeteta.

"Ne liči na sebe", "I ona se 'popravila'", "Čini se da su je pogodili komentari na interenetu pa je odlučila izmijeniti lice", "Ovo više nije ona", "Šta je ovo uradila od sebe", neki su od komentara.

Podsjećamo, brazilska manekenka nedavno se osvrnula i na kritike na svoj postporođajni izgled.

Lima se porodila u augustu, kada je dobila sina Cyana, a kaže da se zbog sporog gubitka viška kilograma svaki dan podsjeća da prihvati svoje tijelo i ono što jeste.

"To je sada prelazno tijelo jer sam rodila bebu. Dakle, upravo ste stvorili život. To je tako veliki blagoslov. Svako tijelo ima drugačiju reakciju tokom trudnoće i nakon trudnoće", pojasnila je.

"Dakle, morate vježbati svaki dan, vježbati prihvatanje promjena, a ja se borim svaki dan", priznala je za People.