Zanemarili incident
76

Adam Sandler učestvovao u saobraćajnoj nesreći pa pozirao za selfie s ženom iz drugog vozila

N. O.
Foto: Backgrid
Foto: Backgrid
Adam Sandler poznat je po tumačenju nekoliko omiljenih likova s velikih ekrana, ali pokazao se jednako šarmantnim izvan seta i ostao miran nakon saobraćajne nesreće u Los Angelesu te se fotografisao s ženom koja je učestvovala u manjem sudaru.

Činilo se da je 55-godišnji glumac bio umiješan u manju nesreću dok se vozio na bulevaru San Vicente u području Brentwooda u južnoj Kaliforniji.

Dok većina vozača razmjenjuje podatke o osiguranju i registraciji nakon sudara, Sandler je pozirao za nekoliko selfija s ženom koja je učestvovala u nesreći.

Dvojac se smijao dok su pregledavali svoje parkirane automobile, a čini se da je djevojka zanemarila incident zbog činjenice da je u drugom vozilu bio glumac.

Foto: Backgrid
Foto: Backgrid

Sandler i žena bili su dobre volje dok je zvijezda holivudskih filmova provjeravala nekoliko ogrebotina na jednom od vozila.

Glumac se nedavno vratio iz New Yorka, gdje je održao uvodni govor pred maturantima na NYU Tisch School of the Arts gotovo 34 godine nakon vlastite diplome.

Sandler je pohvalio maturantsku klasu zbog njenog interesa za umjetnost, rekavši: "Mi samo želimo našim bližnjima pružiti bijeg od ovog sve psihotičnijeg svijeta u kojem živimo."