Dostupan na Netflixu
83

Adam Sandler oborio rekord karijere s novim filmom u kojem glume njegove kćerke i supruga

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Adam Sandler je postigao rekord karijere sa svojim novim filmom "You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah" koji je nedavno premijerno prikazan na Netflixu.

Najnoviji Sandlerov film, "You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah", koji je od petka dostupan na Netflixu, sada je najbolje ocijenjeni film komičara na Rotten Tomatoesu. Film ima ocjenu 96 posto Certified Fresh, što znači da je 96 posto svih recenzija bilo više povoljno nego nepovoljno.

Film je svrgnuo Adamovu košarkašku dramu "Hustle" iz 2022. , koja ima 93 posto pozitivnih rezultata i postao njegov najbolje ocijenjeni film na ovoj stranici. Sandlerovi drugi najbolje recenzirani projekti su "The Meyerowitz Stories (New and Selected)" iz 2017. (92 posto), "Uncut Gems" iz 2019. (91 posto), koji mu je donio nagradu Independent Spirit za najbolju mušku glavnu ulogu, i "Punch-Drunk Love" iz 2002. (79 posto) ), u režiji Paula Thomasa Andersona .

Međutim, "You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah" Sandleru je donio neke od najboljih kritika u karijeri do sada.

Film prati dvije najbolje prijateljice na čije planove za bat micvu utječe popularni dječak za čiju se pažnju bore.

Sandler glumi u filmu zajedno sa svojom koleginicom iz filma "Uncut Gems" Idinom Menzel, kao i njegovom suprugom Jackie i njihove dvije kćeri, Sadie (17) i Sunny (14).