Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hitler je produkt nepravednog versajskog ugovora kojim su francuzi i englezi stavili njemačku u kolonijalan položaj. u takvoj frustriranoj situaciji nije čudo da se profiliraju čudovišta kao što je hitler. budući da se gnjev njemačkog naroda uzrokovan konstantnim odljevom bogatstva iz zemlje nije mogao usmjeriti prema stvarnim krivcima (francuzima i englezima) on se usmjerio prema nedužnim židovima jer isti nisu bili vojno jaki, a ekonomski su živjeli bolje od nijemaca. nepravedan mir kakav je na primjer i dejton je uvod u stvaranje još krvavijih sukoba koji će se ostvariti čim vanjske i unutrašnje okolnosti to dozvole. potencijalnih hitlera kod svih naroda na prostoru balkana imate u izobilju.
Ovo moram procitati ,zvuci mi zanimljivo ^^ Sieg Heil!
Hmmm pogodio decko bolnu tacku a? Po izgledau prije bi se moglo reci da ti i tvoji njima pripadate....Ja nisam ljubitelj Arapa i co, ali ni vas, kao i vecina Europe ;)
Svi americki predsjednici su 10 puta gori od Hitlera, porobise cijeli svijet...
Da @EVROPA, treba zabraniti jer u ovakvim knjigama Hitler ispada simpatičan čime dolazi do popularizacije njegovog lika.
Ismijavanje Hitlera kao treba zabraniti, a ismijavanje Poslanika a.s. je ok! Kakvo licemjerje, molim Boga da nikada ne udjemo u ovakvu Evropu!
muslimajmune rokno sam ti sestru na brzaka a sto se tice tih ljudi koje si vidio na TV radi se o Romima (ciganima) kojima vjerovatno i ti pripadas !
Jednom Naciata vazda nacista fuj
Veliš nije Hitler smio udariti na Francusku i Britaniju... Prije nego što se javiš da pričaš o Drugom svjetskom ratu trebao bi naučiti da je Hitler napao Francusku 10. maja 1940 i porazio je u dvije ofanzive, nakon čega je juna 16-og iste godine premijer francuske vlade Paul Reynaud dao ostavku, da bi njegov nasljednik maršal Philippe Petain zatražio primirje sa Hitlerom koje je potpisano juna 22. 1940. Tek kad je Hitler počeo masovno slati svoje snage iz Evrope na istočni Front, došlo je do promjene stanja snaga na terenu i pokret 'Slobodna Francuska' je tek onda mogao nekako doći do izražaja. A za Britaniju, probaj saznati nešto o Spitfire avionima i o čuvenoj bitci za Britaniju, kao i Hitlerovim raketama 'V-2' (u Njemačkoj poznatijim kao Aggregat-4) i bombardovanju Londona.
Sinoć baš gledam izvještaj iz Njemačke o imigrantima - Servi na trećem mjestu po brojnosti, odmah iza Afgana i Kurda. Rokni se papane ;)
Kako bolan usmjerio se na židove jer nisu bili vojno jaki ? Prvo, kako bi uopšte mogli biti vojno jaki na bilo koji način kad nisu imali svoju državu već su živjeli kojekuda razbacani po raznim zemljama gdje su uvijek bili manjina. Drugo, šta misliš šta je Njemačka radila u Africi u drugom svjetskom ratu ? Proganjali Jevreje kod El Alamejna ? Je li to misliš :) Od Jevreja je dragi moj, trebalo preuzeti industriju za dalji rast vojne mašinerije za rat koji se spremao, i uzeti im zlato i skloniti ga u Švicarsku za finansiranje rata. Da su to bili Bošnjaci ili Srbi ili Kinezi ili bilo ko drugi na mjestu Jevreja, isto bi mu bilo, jer ima u svojim rukaka veliki dio industrije i zlata koje je trebalo Hitleru za rat. Jevreji su nahebali samo zbog tog i ničeg više.
Pocelo je!
p.s. m.a.j.k.u ti j.e.b.e.m. skojevku i oca srbokomunističku četničkopartizansku podrumsku d.ro.l.j.u
Obriši se oko usta balavi k.retenči.ću i požuri u školicu, evo pola devet!
Treba napisati roman o tome kako je JBT pobio skoro kompletnu KPJ da bi došao na njeno čelo i poveo balkanoide u rat za Staljina i 'majku' Rusiju
jedini političar ružniji od tihića je ovo brkato govno
Pa mene uopste ne cudi popularnost ove knjige kad se njemci pored turkesina ;arapa i ostale ga.m.a.di(uglavnom islamista) koja se naselila u Njemackoj sve vise osjecaju stranci u njihovoj sopstvenoj zemlji,mnogi prizeljkuju "povratak Hitlera" samo cute ,ali sam podatak da je hit u Njemackoj dovolnjno govori o raspolozenju domicilnog stanovnistva !