Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je upravu a vi samo nagradjujete svoje.
Neka se onda bori i protiv kriminala u SDA u koju se uclanio pusti mi se dvostrukih arsina
Rektor i njegova miki maus nauka.
Ahmed Imamović je rekao istinu jer mu to u ovom momentu odgovara i to je pravi problem i slika civilnog društva u BiH. Slažem se sa onim šta kaže, ali isto tako se zna mnogo toga, od toga kako sd uspjeva kao reditelj i posebno oko finansiranja filmova u BiH (politička, ideološka i ostala podobnost) i kako se imenuju rektori, dekani, itd. Uostalom ovo je posebna tema o bilo kome ko radi ili se finansira direktno ili indirektno javnim parama
Šestoaprilska nagrada postala prvoaprilska!
Nažalost, Šestoaprilska nagrada je odavno obezvrijeđena. Ovo nije prvi put da nagradu za nauku dobija naučni anonimus. Ovo je i dobro ko je dobio prije godinu-dvije. Uvreda za svakoga ko se zaista bavi naukom, a imamo mi takvih. Još uvijek. No, zbog ovakvog odnosa prema nauci, to su posljednji Mohicans.
Puna podrska Ahmedu! Rijedak insan koji se bori, makar i sam, za one prave i istinske ideale i vrijednosti. Bez Ahmedovog "uaaa" mi ne bismo znali sta je ispod ugladjene povrsine dodjele šestoaprilske nagrade, ne bismo bez Ahmeda znali ni kolike pare "klepa" Pjer, ni za odvratni pokušaj smještanja "profesora" Tanovića i Šagolja na katedre ASU! BRAVO AHMEDE - TAKVI NAM TREBAJU!
Bila sam na promociji knjige Hirurgija u viječnici ,među govornicima je bio i dotični Škriljel i on dobi najmanji i proforme aplauz , ostali su imali mnogo veće pa cak i po 2 puta. Nesta ga akademci ne vole
Zeljko Ler je jedina veca neznalica i neradnik od Harisa Vranica.Rifat Skrijelj je zlo.Pogan.Ne zna ni nas jezik seljacina a nagrada.Unistava UNSA.Ganja studentice.Nasilan.Fuuuuj i uaaaaa za Skrijelja i Benjaminu glupu
Bravo care,šipke koji se laktaju cijeli život a ne znaju ništa treba označiti.
Ahmed je gradjanin!!!!
Nije mi jasno zašto je dobio Željko Ler nagradu? Uhljeb Irfana Čengića koji ništa nije poduzeo za građane sem što je nastupao po TV-u i govorio ono što smo mogli pročitati na službenim stranicama u borbi protiv COVID-a. Samo politika Irfana i namještanja svojih kadrova kako bi u narednom periodu mogao profitirati itd..
Apsolutno je u pravu. Ne podiže rektor vidljivost Unsa nego ljudi koji objavljuju radove to je pravi doprinos nauci. Da su nagradu dali UNSA ima smisla. Ni po kojem osnovu nije rektor zaslužio nagradu. Čisto političko nagrađivanje. Srozali su dignitet 6. Aprilske nagrade.
Škriljo vječiti rektor malo pljuješ na SDA a oni te postavili i ti dobiješ šestoaprilsku nagradu sad kad je SDPovac gradonačelnik. Sve je u državi tako doktori, policajci, opštinari koji promoviraju poštenje uzimaju grdnu lovu za operacije, nekažnjavanje i završavanje papira. U biti svi političari su cave lopovske.
covjek nije kritikovao skrijelja vec cinjenicu da se izbor vrsi na osnovu liste od samo jednog kandidata, sto je apsurd
Bravo Imamovicu!!!
Upravu si kad je vecina protiv tebe
Abdulahu Skaki trebaju dati koji im je sve to napravio i izgradio. Trojkina diktatura proleterijata 🤣
Naš problem opcenito je slijedeci,mi sutimo kao pic.. kad nam nesto odgovara bez obzira bilo dobro ili lose a kao negodujemo samo kad nije u nasem interesu,to je najveci problem ovog drustva!