Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino Desanka Šakić je sigurna 100% , ona ćuti i radi posao i to bez zaštite .
Najjeziviji dio price je sto se uporno pokusava sva krivica svalit na ovog bahila i pomest sve pod tepih bez dublje priče o tome. I ove kokoske što laju na njega sada, vrlo su dobro znale sta je lik radio al su sutile i saputale iza ledja izmedju sebe dok su nove zrtve dovodili pred njega. Nimalo one nisu drukcije od te ekipe manijaka koji i dan danas tako rade tamo.
EVO RECEPT ZA GAŠENJE POŽUDE,ČITAJ I TI HARVI AKO TI DOPUŠTAJU INTERNET NA KOMPJUTERU I ČITANJE PORTALA KLIX KOMENTARA. AKO TI SE NEKO NABACUJE ILI SLIČNO A ZNAŠ U DUŠI DA TO NEĆE BITI ČISTA POSLA. FINO GA IZDRKAJ NEKOLIKO PUTA I ŽELJA NESTANE. UČINITE SAMI SEBI USLUGU.
hootel mootel