Obrazovanje nije uvijek važno
0
Oni su napustili školu i zaradili milijarde
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kako poslije ovog sad da ja odem ucit ???
Samo komuranje pate od \"diploma\".Licno sam poznavao inzinjera elektrotehnike koji nije znao promjeniti osigurac u stanu a \"radio\" je u struci godinama.Kako?Samo Bog zna.Vazno je kod djeteta prepoznati talent za odredjenu struku pa na osnovu toga ga preusmjeriti za dalji napredak.Ovako zatrpavaju djecu hrpom bespotrebnih predmeta i casova pa se dijete ne istice ni u jednom od njih.
koliko je bio placen za tu dostavu mlijeka i mi bi bili milijarderi da smo mlijeko dostavljali sta ces u bosni dostavljati nemas sta osim narkotika
eto kako se pamet ne stiče školom več škola s pamecu
nidje veze, mali irhad napustio osnovnu, eno ga sad kod sude radi u buregdzinici, dostavlja pite
pare smrde
U BiH ni sa skolom nes daleko dogurat kamoli bez nje!
Sta je pjesnik htio da kaze..\"DJECO NAPUSTITE SKOLU I POSTANITE MILIJARDERI\" A zaboravili ste napisat pricu o onih ostalih 99 % sto su napustili skolu ::::::::::: Vakat americkog sna je proso ....danas je veoma tesko u poredjenju sa 60 -im i 70 -im godinama..Danas u glavnom globalno gledano mladi ambiciozni biznismeni prave bankrote.....Budite oprezni jer za konkurenciju imate korporativni kapitalizam koji vas proguta i ostanete zaglavljeni popu niti zelene salate izmedju njegovih zuba.............
A zapitajte se koliko njih su Amerikanci. Dakle, šta je sad bitno ?
Kakve su ovo šuplje...ovi su uspjeli jer su kriminalci ne trebaju nama ovde nikakave forbesove liste i zapadnjačke gluposti da se uvjerimo u to, imamo mi ovdje živućih primjera kako je bavljenje kriminalom prodajom droge i sl unosan biznis (čije se zarađene pare kasnije operu kroz neki legalni posao), da je normalno ovo se nikad nebi desilo, znalo se prije (za vrijeme SFRJ) gdje su završavali likovi bez škole po zatvorima ili u najboljem slučaju ispred granapa cuclajući klipaču to im je bio vrhunac. U ovom nakaradnom sistemu takvi cuclači klipača su danas gazdurine zato što kapitalizam najveću šansu daje prpalitetima tj. kriminalcima a školovani su cuclači klipača.
Kud ovo ne znadoh ,em ti skolu. Djeco ispisite se iz skole i tati i vama ce biti bolje.
Pa naravno da je od obrazovanja vaznije postati bogatas, jer to i jeste ideal bosanskog malogradjansko-palanackog covjeka (on to zove \"snaci se\") sto propagira i vodece glasilo sarajevske malogradjanstine sarajevo-x.
I ja napustio srednju pa sad skacem po Alipasinu sa 2 marke u dzepu :D
vaznija je zivotna skola od sve i jednog fakulteta na svijetu
gospodo...nije njih samo 15 ovo uspjelo. ima na svijetu hiljade ovakvih primjera. vazno je samo imati san i jasan cilj.sve je moguce.
Srednje skole vise nisu obrazovanje, to je muciliste.. Djeca su kao masine/roboti samo uce napamet, dok ih profesori teroristu (stariji) a ovi mladji svaka im cast... Nemam nista protiv starijih osoba, mislim samo na one isfustrirane koji se izivljavaju nad djecom
i nije obrazovanje važno. najvažnija je pripadnost masonskim ložama.