Na Piramidi mjeseca
0
Održano prvo radijsko vjenčanje
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada ZeDo Kantona, Zenica, BiH Općina Visoko, Visoko, BiH Općina Zavidovići, Zavidovići, BiH BH Telecom, Sarajevo, BiH Općina Visoko, Visoko, BiH Općina Visoko, Visoko, BiH Turistička zajednica FBiH, Sarajevo, BiH Vanjskotrgovinska komora BiH, Sarajevo, BiH Služba za zapošljavanje ZeDo Kantona, Zenica, BiH Općina Stari Grad Sarajevo, Sarajevo, BiH Lutrija BiH, Sarajevo, BiH Turistička zajednica ZeDo Kantona, Zenica, BiH Služba za zapošljavanje ZeDo Kantona,Zenica, BiH Turistička zajednica ZeDo Kantona, Zenica, BiH Služba za zapošljavanje ZeDo Kantona, Zenica, BiH Služba za zapošljavanje ZeDo Kantona, Zenica, BiH Turisticka Zajednica Ze-Do Kantona , Zenica, BiH Federacija Bosne i Hercegovine , Sarajevo, BiH JU Apoteke Sarajevo, Sarajevo, BiH Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine ,Sarajevo, BiH Zenica Bus ,Zenica, BiH Vlada Federacije BiH ,Sarajevo, BiH Ministarstvo kulture i sporta ,Kanton Sarajevo, BiH Općina Stari Grad ,Sarajevo, BiH Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine,Sarajevo, BiH
Turisti zamijenili sina Nives Drpić za Maddie McCann te ga htjeli oteti
Dobar dan. Ja se zovem Mario Gerussi i sigurno me se sjećate kao izvršnog direktora fondacije. Semir i ja smo zajedno smislili ovu prevaru. Semir je bio oženjem mojom sestrom Oksanom i imali su zajedničko dijete Daria. Onda se pojavila novinarka Fene sabina alikadić-muminović i počela je njihova veza. Kako bih zaštitio svoju sestru Oksanu, odlučio sam napustiti fondaxiju i pomoći njenom sinu Dariju koji je zbog očevih bludničenja zapao u probleme sa drogom i alkoholom. Pred odlazak iz fondacije kopirao sam disk na semirovom PC-u. Neke informacije već su objavili pincom i neki drugi portali. Imamo toga joooš mnogo. Semire, uništavat ću te polako. Tvoj bivši brother-in-law Mario Gerussi.
P:S: New Age je agencija koja organizira kompletan čin vjenčanja... Surfajte malo više kad su već informacije džaba:):)
Bošnjaci, muslimani, probudite se već jednom. Mene ne spašavajte, ja sam već izgubljen slučaj.
Tesla je bio u pravu. Njegova psiha je tako kolosalnog karaktera da je tendeciozno govoriti o daljnim aspektima njegove buducnosti. Ta tendecioznost ogleda se u bazičnosti njegovih pogleda u zivot. Perpedikularno je govoriti kad je prozor otvoren..... Vi ste svi poludili i pišete nepovezano. Otkud sad religije????? Za vas je emisija jednopušje. Možda vi uopšte ne postojite.!? Ovakve gluparije o papanluku, religiji i prevari ni Bergmann nije napisao. Sabina, tebi ni religija ne može pomoći i kompletna mitologija. Sai baba bi dig\'o ruke od tebe....
ja se zovem Sabina Alikadić. Radim za novinsku agenciju FENA. Prije dvije godine bila sam udata, a Semir oženjen. Onda smo se zaljubili, ja sam se razvela, on se razveo, ja sam varala javnost za ljubav istine. I vjenčat ćemo se na piramidi preljube. U međuvremenu je Siniša Subotić pisao feljtone u Oslobođenju kako je moj semir uzoran porodični čovjek koji brine za svoju ženu Oksanu i sina Darija. Ali zbog jedinstvenih istraživanja u Visokom, Semir je morao zapustiti Darija koji sada zbog Oksanine nebrige, jer nije pristala na našu vanbračnu vezu, uzima alkohol i droge.
Ovo je sve poludilo. Ama ljudi ovo je vrlo opasna stvar zamotana u cebe nevinosti i eto neke benevolentne ludorije. Ovo je klasicna promocija NEW AGE religija, to se na zapadu toliko rasprostriralo da je sada doslo i kod nas. Ova agencija je samo promotor novih religijskih ideja. A kljucna dogma new age religgioznosti je piramidiotija. Njihova religija se zasniva na dogmi da su piramide kljuc ljudskih civilizacija. BOSNJACI, MUSLIMANI ... PROBUDITE SE POBOGU VEC JEDNOM....
koja glupost... saX postaje dnevnik.hr
Ovi sto pisu protiv sa..x.com su stvarno pravi seljaci. pa ako vam se toliko sa..x nesvidja mene zanima zasto posjecujete ovu stranicu, i zasto ostavljate vrijeme pisuci ove komentare.............ooo yeaa zato sto nemate nista pametnije da radite pa ste na internetu non stop. Normalan covjek bi izasao u grad sa djevojkom ili sa prijateljima ali posto izgleda da vi nemate ni jedno ni drugo onda sve razumijem.
Svaka cast, bio sam tamo, ludnica.. batko kralju samo naprijed..
Poceli smo stvarno da pucamo.............
Danas je definitivno kompjuter dostupan svima i drago mi je da vidim vako papansku reakciju nasih dragih kompjuterasa. Je...em i vas i vaš papanluk.m Bravo za dernek na Piramidi mjeseca a vama zelim da odete do Vjecne vatre, do prvog kafica na kaficu i da nista ne radite.
Mene samo zanima jesul ostali nosili zaštitne kacige ako je mlada sa zadnje slike poslije bacala \"buket\"!
Sta je pisac htio reci ovim? Ponestaje inspiracije ili sta? Mislim da ce najprije biti ono,kada te neki tv program nervira,daljinski u ruke i prebaci na nesto pametnije....idem ja mis u ruke....uzaas!