Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj basement polako se uklapa u sivilo tzv. klubova sarajevskih. Trbušne plesačice, ko da su vojini boemi ccc a najaviše ga kao najbolje mjesto u gradu po evropskim standardima. Za pola godine to mjesto preuzima dinastija Kelmendi i mijenja mu ime u neko svemirsko. Zapamtite drage Sarajlije, u ovom gradu ne postoji mjesto koje zaslužuje da nosi ime CLUB!
Ma nigdje veze ovo , meni se nije svidjala atmosfera dole ...
zbog cega svaka zenska koja ima namjeru da se bavi nekim od estradnih \"poslova\" prvo napuca sise pa se tek onda dolazi znaci usavrsavanje vjestina u istom ples,pjevanje,gluma? i onda muskarci seksisti. golemo,a same sebe zele prodati kao seksualne objekte
A GDJE JE TORABI ????
Bas sam se pitao sta ima novo u Bejsmentu..i onda mislim, znaaam, idem na Sarajevo-x, tamo sigurno pise... Bejsment-x...
dobra ona u ljubicastom..ocam :D
Ma daaaj. Vise ste se popeli na vrh glave sa tom rupom Basement. Kad vec primate cash i pravite reklamu, onda je oznacite kao takvu. Napisi debelim slovima RE-KLA-MA! A ne ovako hinjski trpati u rubriku Nightlife. Lafo neki prilog o nocnom zivotu ovog grada.
oooo...urbano..oooooo
dobre su ocami
JESTE DOSADNI SA BASEMENTOM DA JE TAKO DOBRO NEBI GA MORALI NI REKLAMIRATI ZNA SE KO DOLE IDE KATASTROFA
sta ovo nema ljepotica iz basementa, samo ove plesacice :( al kako izgleda nije ni bilo raje koja se mogla slikat ( tj. izgleda bilo prazno). Mozda da ponudite svaki dan besplatna pica za djevojke pa da time privucete sarajevske ljepotice :)))