Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
govno fašističko, došlo malo da vidi familiju, pa onda opet natrag nepozvan u afganistan ubijati nevine ljude.
Bilo bi super kad bi nas klix postedio ovih dirljivih, srceparajucih prica o americkim vojnicima i njihovim porodicama. Kod pristojnih ljudi izazivaju mucninu i gadjenje. Ako je nekome do povracanja i ovakvih prica, moze da prati CNN, ili jos bolje, Fox News.
valjda ce i po tebe doci hitna...
Nijedna normalna osoba ne moze napisati ono sto @[email protected] svjestan svoje nesvijesti!
Krme ga odalo :DD
Poziva se mentalna ustanova "Jagomir" da ukloni svoga pacijenta "Radonciccetnik" sa interneta, jer on mnogo šteti ljudskoj psihi ali i ugledu portala. Unaprijed zahvalan korisnik Tesla10.
Niko ko stara :)